[fts_facebook type=page id=1255526771229643 posts=6 description=yes posts_displayed=page_only]

 

PORTFOLIO

Videoproducties

Informatief

Het doel van de (NEN) Normcommissie Toegankelijkheid van Gebouwen is ervoor te zorgen dat voor zoveel mogelijk mensen het gebruik van gebouwen zelfstandig, gelijkwaardig en veilig is.

BEKIJK ITEM

Recruitment

Voor de werving van personeel is video een effectief middel. Bij OnderwijsConnected ligt de focus op continue ontwikkeling van mensen en teams in het onderwijs.

 

 

 

BEKIJK ITEM

Activiteiten

Tijdens de Dag of van de verbinding bezoekt het college van de gemeente Zwolle allerlei bedrijven, organisaties en instellingen. Een samenwerking met TT-Media.

 

 

 

BEKIJK ITEM

Motivatiefilm

Zes jaar geleden….wat wilde je toen worden? We kijken met enkele studenten terug naar toen en waar ze nu staan. Wat is hun motivatie? Wie is hun motivator geweest? En hoe zien de studenten van nu hun toekomst?

 

BEKIJK ITEM

Aftermovie

Dynamische registraties van evenementen. Hier bij het jaarlijkse zomerfeest van de installatiebedrijven van Morrenhof-Jansen. Een samenwerking met TT-Media.

 

 

 

BEKIJK ITEM

Documentaire

Zwols Levenslicht is een documentaire over het Zwolse carnavalsleven. Een film waarin verbroedering, passie en emoties bij elkaar komen.

 

BEKIJK ITEM